Eskrim

Eskrim -Süper Minikler ve Minikler Açık Turnuvası, 40 ilin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden 440 sporcunun katılımı ile başladı


ANTALYA (A.A) - Eskrimde Süper Minikler ve Minikler Açık Turnuvası, 40 ilin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden 440 sporcunun katılımı ile Alanyada başladı.
     Türkiye Eskrim Federasyonunun faaliyet programı çerçevesinde düzenlenen ve 2 gün sürecek 9-14 yaş kategorisi 2012 Süper Minikler ve Minikler Açık Turnuvası, Alanya Atatürk Spor Salonunda başladı. Turnuvaya 40 ilin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden 440 sporcu katılıyor.
     Türkiye Eskrim Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve Milli Takım antrenörü Tarık İnel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alanyada önemli bir etkinlik gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.
     Turnuvanın epe, flöre ve kılıç branşlarında bay ve bayan sporcuların katılımıyla yapıldığını anlatan İnel, Turnuvaya katılım çok yüksek. Türkiyenin 40 ilinin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden de katılım oldu. 440 sporcu ile Türkiye Şampiyonasından bile daha çok sporcu katılıyor dedi.
     Turnuva, yarın düzenlenecek madalya töreni ile sona erecek.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER