Espiye Belediye Başkanı Karadere ve Soğukpınar

Espiye Belediye Başkanı Karadere ve Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özdemirden Kadir Gecesi Mesajı


GİRESUN (A.A) - Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere ve Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Karadere, mesajında İslam dininde bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen Kadir Gecesinin kardeşlik bağlarını daha da derinleştirdiğini ifade etti.
     Manevi mükafatların sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesini milletçe kutlamanın mutluluğu içinde olduklarını belirten Karadere, şunları kaydetti:
     Bir değer gecesi olan Kadir Gecesi kalplerin okşandığı gecedir. Bu gece ellerin semaya açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı gecedir. Başta şehrimiz olmak üzere, ülkemizde ve İslam aleminde huzur ve huşu içinde geçirilen Ramazan günleri, Kadir Gecesinin rahmet ve bereketi ile birlikte doruğa çıkacaktır. Bu gece vesilesiyle tüm dünyada sıkıntı içinde olan kardeşlerimize dua edelim, geleceğe dair umutlarımızı yeşertelim. Bu düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum.
     Özdemir ise mesajında, Kadir Gecesinde bütün insanların günahlarından uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ettiklerini belirterek, Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Bu gece bin aydan ve bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin huzur bulduğu, duaların kabul olunduğu, Kuranın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin, bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Fikret Bıyık / Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Espiye Belediye Başkanı Karadere ve Soğukpınar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER