Eti Bakır Samsun İşletmesindeki amonyak tankı

Eti Bakır Samsun İşletmesindeki amonyak tankı kapağının çökmesi -Olayda yaralanarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ferdi Taşsümer, Tekkeköy ilçesinde toprağa verildi


SAMSUN (A.A) - Eti Bakır Samsun İşletmesindeki amonyak tankı kapağının çökmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ferdi Taşsümer, Tekkeköy ilçesinde toprağa verildi
     Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi morgundan yakınları tarafından Taşsümerin cenazesi Yukarı Donurlu köyündeki evinin önüne getirildi. Burada helallik alınmasının ardından cenaze Yukarı Donurlu Camisine götürüldü.
     Öğle vakti kılınan cenaze namazı sırasında Taşsümerin bazı yakınlarının gözyaşlarını hakim olamadığı görüldü.
     Aynı olayda yeğenini de kaybeden Taşsümerin babası Selami Taşsümer de oğlunun tabutuna sarılarak, Daha seni evlendirecektim oğlum diyerek gözyaşı döktü. Cenaze namazının ardından Taşsümer, köy mezarlığında toprağa verildi.
     Cenazeye, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, CHP Çarşamba İlçe Başkanı Sinan Yaşar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Samsundaki Eti Bakır İşletmesinde 22 Kasımda, amonyak tankı kapağının çökmesi sonucu Fatih Açıkel, Sadık Kurulay, Hüsamettin Taşsümer, Hüseyin Bayrak ve Güven Demirer hayatını kaybetmiş, 14 kişi de yaralanmıştı.
     Yaralılardan Taşsümerin hayatını kaybetmesiyle olayda ölü sayısı 6ya yükselmiş oldu.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman / Dilek Sezen
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Eti Bakır Samsun İşletmesindeki amonyak tankı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER