ETO Başkanı Karacan:

ETO Başkanı Karacan: -Eskişehir ve Türkiyenin hedeflerine ulaşmasında gençlerimiz başrol oynayacak. Bu yüzden girişimciliğe büyük önem veriyoruz ve girişimci ruhlu gençlerimizi Türkiye için cesaretlendiriyoruz (Fot


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, Eskişehir ve Türkiyenin hedeflerine ulaşmasında gençlerimiz başrol oynayacak. Bu yüzden girişimciliğe büyük önem veriyoruz ve girişimci ruhlu gençlerimizi Türkiye için cesaretlendiriyoruz ifadelerini kullandı.
     Karacan, AK Parti Tepebaşı Gençlik Kolları Başkanı Onur Oskay, Teşkilat Başkanı Mustafa Beden ile beraberindeki heyetin ziyaretinde yaptığı konuşmada, gençlerin hem şehrimizin hem de ülkemizin geleceğinde çok önemli bir misyona sahip olduğunu belirtti.
     Türkiyenin 2023 vizyonunda gençlere çok büyük görevler düştüğünü belirten Karacan, şunları kaydetti:
     Eskişehir ve Türkiyenin hedeflerine ulaşmasında gençlerimiz başrol oynayacak. Bu yüzden girişimciliğe büyük önem veriyoruz ve girişimci ruhlu gençlerimizi Türkiye için cesaretlendiriyoruz. Gençlerimizi gerek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde gerek Eskişehir Ticaret Odası olarak girişimcilik bağlamında cesaretlendiriyoruz. Ülkemizin 2023 vizyonunda etkin olarak pay sahibi olmaları için yol gösteriyoruz.
     Karacan, ziyarette ETOnun çalışmaları ve yürüttüğü faaliyetler hakkında da kısaca bilgi verdi.
     Oskay ise ETOnun çok köklü bir değişim ve gelişim yaşadığına dikkat çekerek, ETOnun girişimciliğe yönelik projeleri ve küresel vizyonu doğrultusunda yürüttüğü çalışmaları başarılı bulduklarını, bu noktadaki faaliyetlerin artarak devam etmesi dileğinde bulundu.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber ETO Başkanı Karacan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER