Evren Büker, takıma güveniyor

Evren Büker, takıma güveniyor -Pınar Karşıyakalı basketbolcu Evren Büker: "Şanssız mağlubiyetler almasak ligi lider bitirebilirdik" -"Play-offtaki rakibimiz kim olursa olsun bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum" (Foto


İZMİR (A.A) - Ali Korkmaz - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyakanın tecrübeli oyuncusu Evren Büker, "Play-offtaki rakibimiz kim olursa olsun, bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum" dedi.
     AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Evren Büker, yeni oluşturulan bir kadro olmalarına rağmen Türkiyede ve Avrupada başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.
     Takımda iyi arkadaşlığın bulunduğunu kaydeden Evren Büker, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Türk oyuncular olarak zaten birbirimizi tanıyoruz. Yabancı oyuncular da karakterli çıktı. Sezon boyunca herkes elinden geleni ortaya koydu. İzleyenlerin zevk aldığı bir takım haline geldik. Bunun karşılığını da aldık. Şanssızlıklar yaşamasak İzmirde oynadığımız Euro Challenge Kupası dörtlü finalinde kupayı da alabilirdik. Sezon içinde yaşadığımız sakatlıklar ritmimizi kaybettirdi. Yine de yeni kurulan bir takım için ikincilik başarı diye düşünüyorum."
     Evren Büker, Anadolu Efes galibiyetiyle ligde yenmedikleri takımın kalmadığını belirterek, "Oynayacağımız 2 erteleme maçıyla play-offa daha hazır şekilde başlayacağız. Şanssız mağlubiyetler almasak ligi lider bitirebilirdik. Bu sezon iyi şeyler yaptığımız düşünüyoruz. Play-offtaki rakibimiz kim olursa olsun bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum. Taraftarımız bizi sezon boyunca destekledi. Teşekkür ediyoruz. Play-offta da yanımızda olsunlar" dedi.
    
     -1500. sayıya 6 kaldı-
    
     Anadolu Efes maçında attığı 17 sayıyla lig kariyerinde 1494. sayısına ulaşan Evren Büker, kalan maçlarda 6 sayı bulması halinde 1500 sayı barajını geçecek. Önümüzdeki maçlarda bunu başarabileceğini kaydeden Evren Büker, "Bunlar güzel şeyler. 1500 barajını geçip, nice 1500ler yaşamak istiyorum" diye konuştu.
    
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Evren Büker, takıma güveniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER