Fanatikliğini evinin duvarlarına yansıttı

Fanatikliğini evinin duvarlarına yansıttı -Çorluda yaşayan bir Fenerbahçe taraftarı, evinin dış cephe duvarlarını sarı-lacivert renklerde boyattı


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorluda yaşayan bir Fenerbahçe taraftarı, fanatikliğini evinin dış cephe duvarlarını sarı-lacivert renklerde boyatarak gösterdi.
     Fenerbahçe taraftarı Doğan Ayıklar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçeye olan sevgisi göstermek için Hıdırağa Mahallesindeki müstakil evinin dış cephesini takımının renklerinde boyattığını söyledi.
     Fenerbahçe sevgisinin kendisi için bir aşk olduğunu ifade eden Ayıklar, Ben doğma büyüme Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe aşkı başka bir duygu. Ben de bu nedenle evimin dış cephesini Fenerbahçe Spor Kulübünün renkleri olan sarı-laciverte boyattım. Fenerbahçe şampiyon da olsa, başarısız da olsa hatta küme düşse bile asla takım değiştirmem diye konuştu.
     Ayıklar, evinin civarından geçenlerin, büyük Fenerbahçe Spor Kulübü logosunun da bulunduğu sarı-lacivert boyalı evine uzun uzun bakarak, şaşkınlıklarını gizleyemediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Yavuz Karaduman / Salih Baran
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Fanatikliğini evinin duvarlarına yansıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER