Fatih Projesi

Fatih Projesi -Sivasta öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı


SİVAS (A.A) - Milli Eğitim Bakarlığınca yürütülen Fatih Projesi kapsamında Sivastaki okullarda tablet bilgisayar dağıtıldı.
     Selçuk Anadolu Lisesinde düzenlenen törende konuşan Vali Vekili Necip Akman, Fatih Projesinin batı ülkelerinden önde bir uygulama olduğunu belirterek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
     Akman, Hayallerinizi büyük tutun. Hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün hayalleriniz artık bu projelerle veriliyor. O tabletler sizi rahatlıkla oralara ulaştırır. Hayallerinizi büyük tutun, yapabileceğinizden de endişe etmeyin. Asla kaygıya kapılmayın. Hem sanal dünyaya hem dijital dünyaya hem de reel dünyaya hakim olmak artık sizin elinizde diye konuştu.
     Öğrencilere bilgisayarları Akman, İl Mili Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım, Sağlık Müdürü Bahattin İlter ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç tarafından verildi.
     Proje kapsamında Selçuk Anadolu Lisesinde ve Necati Erşen Anadolu Öğretmen Lisesinde 9. sınıf öğrencileri ile öğretmen ve idarecilere toplam 467 tablet bilgisayarın dağıtımı gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER