Oryantiring

Oryantiring -2. Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonasına katılacak Niksar Belediyespor Oryantiring Takımı, Niksar Belediye Başkanı Yadigarı ziyaret etti


TOKAT (A.A) - 2. Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonasına katılacak Niksar Belediyespor Oryantiring Takımı Antrenörü İlker Melikoğlu ve sporcular, Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigarı makamında ziyaret etti.
     Yadigar, ziyarette, oryantiring takımının Niksarı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığı belirterek, Doğada koşarak, elinizde harita ve pusula vasıtasıyla hedefler elde ediyorsunuz. Belli bir süreyle hedefiniz oluyor, hedefleri elinize geçirmek için kendinizi motive ediyorsunuz. Bu anlamda yaptığınız sporu, sadece bir spor boyutu ile değil, hayatınızın bir parçası olarak görmeniz lazım dedi.
     Yadigar, şampiyonaya katılacak sporculara başarılar diledi.
     Melikoğlu ise Türkiye Oryantiring Federasyonunca 21-24 Şubat tarihlerinde Antalyanın Manavgat ilçesinde 2. Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası ve Antalya Oryantiring Günleri 2. Kademe Yarışlarının düzenleneceği belirterek, takımlarının şampiyonaya çeşitli kategorilerde 30 sporcuyla katılacağını ifade etti.
     Oryantiring 4. Kademe Yarışlarının 27-28 Nisan tarihlerinde Niksarda yapılacağını söyleyen Melikoğlu, Yaklaşık bin sporcuyu ilçemizde misafir ederek büyük bir müsabakaya ev sahipliği yapmış olacağız dedi.
     Melikoğlu, desteklerinden dolayı Yadigara teşekkür eti.
    
     Muhabir: Recep Bilek
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER