Felçli üvey oğluna 4 yıldır bakıyor

Felçli üvey oğluna 4 yıldır bakıyor -Çankırıda yaşayan 66 yaşındaki kadın, eşinin ilk evliliğinden doğan yatalak oğlunun bakımını yapıyor -Üvey anne Akdoğan: -"Yanaklarını okşadığımda mutluluktan gözleri doluyor" (Fotoğraf


ÇANKIRI (A.A) - Özgür Alantor - Çankırıda yaşayan 66 yaşındaki Satı Akdoğan, eşinin ilk evliliğinden doğan, 4 yıl önce geçirdiği felç nedeniyle yatağa bağımlı hayat süren üvey oğlunun bakımını yapıyor.
     Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2009 yılında yüksek tansiyon nedeniyle felç geçiren üvey oğlu Mehmet Akdoğanın (34) uzun süre hastanede tedavi gördüğünü, taburcu olduktan sonra yaşamını yatağa bağımlı sürdürmek zorunda kaldığını söyledi.
     Mehmetin genç yaşta felç geçirmesinin ailede büyük üzüntü yarattığını ifade eden Akdoğan, yatalak oğlunun tüm ihtiyaçlarını kendisinin karşıladığını anlattı.
     Oğluna yemek yedirdiğini, temizliğini yaptığını belirten Akdoğan, "Beni çok seviyor, tabii ben de onu çok seviyorum. Yanına oturduğumda elimi öpüyor. Yanaklarını okşadığımda mutluluktan gözleri doluyor" diye konuştu.
     Eşi Adem Akdoğan ile evliliğinden 2 çocuk sahibi olduğunu dile getiren Akdoğan, "Mehmet, diğer iki kardeşini çok seviyor. Onlar eve gelince gülücükler saçıyor. Birlikte oynuyor, şakalaşıyorlar. Bu da beni çok mutlu ediyor. Çocuklarım da onu çok seviyor ve mutlu olması için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar" şeklinde konuştu.
     Oğluna ömür boyu bakmaya razı olduğunu kaydeden Akdoğan, onun iyileşmesini dilediğini söyledi.
     Eşinin yaşlı ve hasta olduğuna dikkati çeken Akdoğan, Mehmetin öz annesinin oğluna bakmayı reddettiğini öne sürdü.
     Akdoğan, iki oğlunun da işsiz olduğunu vurgulayarak, "Eşimin emekli maaşı ile idare etmeye çalışıyoruz ama elimizden geldiğince bunu Mehmete hissettirmemeye çalışıyoruz. Mehmetin tedavisi için destek bekliyoruz" ifadesini kullandı.
    
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Felçli üvey oğluna 4 yıldır bakıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER