Fethiyede kan bağışı kampanyasına davet

Fethiyede kan bağışı kampanyasına davet


MUĞLA (A.A) - Fethiyede Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği ile Kızılay tarafından ortak kan bağışı kampanyası düzenlenecek.
     Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği gönüllüsü Mehmet Emin Poyraz, düzenlediği basın toplantısında, 6-7 Nisan tarihlerinde Beşkaza Kent Meydanında düzenleyecekleri kan bağış kampanyasına tüm Fethiye halkını davet etti.
     Kızılay ile ortaklaşa yapılacak kan bağışı kampanyasının Türkiye genelinde 237 noktada devam ettiğini anlatan Poyraz, Kan toplama merkezlerinden yaklaşık 6 bin 350 ünite kan toplandı. Fethiyede de yaklaşık 300 ünite kan toplamayı hedefliyoruz. Bu hedefimize yardımsever halkımızla birlikte ulaşacağımıza inanıyoruz dedi.
     Poyraz, kan bağışı kampanyalarının yanı sıra yurt içinde ve dışında yardıma muhtaç olan insanlara ulaşmaya çalıştıklarını, bu kapsamda yurt genelinde 530 aile için aş evi ve okul açtıklarını dile getirdi.
     Suriye ve Arakana da yardım götürdüklerini ifade eden Poyraz, Pakistanda yapılan 110 konutun sahiplerine teslim edildiğini, Somalide ise okul projesinin temelinin atıldığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Fethiyede kan bağışı kampanyasına davet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER