Fethiye Belediyesi Ramazan ayına hazır

Fethiye Belediyesi Ramazan ayına hazır


MUĞLA (A.A) - Fethiye Belediyesi Ramazan ayı boyunca farklı etkinlikler düzenleyecek.
     Fethiyede her yıl geleneksel olarak kurulan iftar çadırları, bu yıl iki bölgede ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek ulaştıracak. Belediye ekipleri evinden çıkamayan yaşlı ve hasta vatandaşlara da sıcak yemek dağıtımı yapacak.
     Fethiye Belediyesi Ramazan Şenlikleri ise 20 Temmuzda sema gösterileriyle başlayacak. Halk oyunları gösterileri, Türk halk müziği ve tasavvuf musikisi konserleri ile eğlenceli skeçlerin yer alacağı programlar, Ramazan ayı boyunca devam edecek.
     Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Halime Ok, gazetecilere yaptığı açıklamada, yardımlaşmanın ve paylaşmanın öneminin perçinlendiği Ramazan ayında her yıl gelenek haline gelen gıda paketi, iftar çadırı, sıcak yemek dağıtımı ve ramazan eğlencelerinin bu yıl da yapılacağını söyledi.
     Ramazan ayında 2 bin 500 aileyi kapsayan gıda yardımlarının yanı sıra 2 bin kişinin iftar açtığı iftar çadırlarının da hizmet vereceğini belirten Ok, Yaşlı ve özürlü vatandaşlarımıza Ramazan ayı boyunca sıcak yemek dağıtımı yapılacak. Geleneklerin yaşatıldığı ilçemizde Ramazan topu ve Ramazan davulcusu geleneğine bu yıl da devam edilecek dedi.
    
     Muhabir: Osman Akça / Utku Uçrak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Fethiye Belediyesi Ramazan ayına hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER