Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinin temeli 30

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinin temeli 30 Martta atılacak -Sivas Belediye Başkanı Ürgüp: Kültür merkezi, 16 milyon liraya mal olacak


SİVAS (A.A) - Kahramanmaraşta helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle hayatını kaybeden BBPnin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun annesinin isminin verildiği, Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezinin temeli 30 Martta atılacak.
     Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kültür merkezinin temel atma törenine, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile Yazıcıoğlunun ailesinin katılacağını bildirdi. Temeli cumartesi günü atılacak kültür merkezindeki çalışmaların devam ettiğini söyleyen Ürgüp, Buradaki kültür merkezinin hanımlara ait olması ve Fidan Yazıcıoğlunun isminin verilmesi çok önemli dedi.
     Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezinin 16 milyon liraya mal olacağını ifade eden Ürgüp, şunları kaydetti:
     Kültür merkezinde sadece hanımların faydalanacağı yüzme havuzları, saunalar, hamam, fitness salonu, oyun ve sohbet alanları ile kurs odaları yer alacak. Alt katında 175 araçlık çok katlı otoparkın bulunacağı kültür merkezinin üst katında ise hanım ve erkeklerin kullanabileceği 600-650 kişilik sinema ve tiyatro salonu yer alacak. Ayrıca 2 cep sineması, 300 kişilik restoran bulunacak. Yaptığımız eser o bölgeye çok ciddi değer katacak. Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezinin, hanımlarımıza ve Sivasa hayırlı olmasını diliyorum.
     Doğan Ürgüp, kültür merkezinin 30 Kasım 2013te bitirilmesinin planlandığını ifade etti.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinin temeli 30 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER