FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına doğru -FIFA U20 Dünya Kupası kapsamında düzenlenen "Kupa Turu" etkinliği Antalyada sona erdi


ANTALYA (A.A) - Türkiyede 21 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası Türkiye 2013 kapsamında gerçekleştirilen "Kupa Turu" etkinliği Antalyada sona erdi.
     FIFA U20 Dünya Kupasına ev sahipliği yapacak yedi şehirde düzenlenen Kupa Turunun ikinci durağı Antalyadaki etkinlikler, Konyaaltı Caddesindeki Atatürk Parkı Meydanında bugün de devam etti.
     Antalyaya gelen kupa tırında futbolseverler, konsollarda play station oynadı, dokunmatik ekranda bilgi yarışması yaptı. Etkinlik alanının yanına kurulan mini sahada da kız ve erkek çocuklar futbol oynadı. Etkinliğin ikinci gününde alanı ziyaret eden çocuklar arasında futbol turnuvası düzenlendi ve başarı elde edenlere hediyeler verildi. FIFA U20 Dünya Kupasında oynanacak futbol topu ile şampiyon olan takıma verilecek kupa ile ziyaretçiler fotoğraf çektirdi.
     Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antalya Bölge Müdürü Cansel Çevikol Tuncer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIFA U20 Dünya Kupasına geri sayımın başladığını ve Antalyanın bu turnuvaya ev sahipliğine en iyi şekilde hazır olduğunu söyledi.
     Antalyalı futbolseverlerin statları doldurarak, turnuva maçlarını izlemesinin önemli olduğunu anlatan Tuncer, biletlerin www.tff.org.tr adresinden indirimli satışlarının devam ettiğini ve bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini belirtti.
     Tuncer, iki gün boyuncu Konyaaltı Caddesindeki Atatürk Parkı Meydanında kurulan alanda FIFA U20 Dünya Kupasının tanıtımının yapıldığını dile getirerek, şunları kaydetti:
     "Özellikle etkinlik alanında bulunan kupa ve turnuvada oynanacak top vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Çocuklar mini sahada yaşıtları arasında düzenlenen turnuvada keyifli anlar yaşadı. FIFA, bu tür organizasyonlarda tanıtım amaçlı çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda 7 şehirde düzenlenen kupa turu etkinliğinin ikinci durağı Antalya oldu, bundan sonraki durağı 4-5 Mayısta Gaziantep."
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER