Filistin heyetinden halıcılara ziyaret

Filistin heyetinden halıcılara ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Filistinin Kuzey El Halil Kenti Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası Başkanı Ahmed El Omari başkanlığındaki heyet, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplanı ziyaret etti.
     Halı İhracatçıları Birliğinden yapılan açıklamaya göre, Filistinli heyet, Organize sanayi Bölgesindeki halı fabrikalarını gezerek, birlik başkanı ve Dost Kardeşler Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan ile görüştü.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaplan, heyete halı sektörü hakkında bilgiler verdi. Kan, gözyaşı ve acıyla anılan Filistinin ekonomi ve işbirliği heyetleri kurarak bugün ticareti, sanayiyi ve yatırımı konuşmak için dünyaya açılma girişimlerini memnuniyetle karşıladığını ifade eden Kaplan, şunları kaydetti:
     Biz Filistinli kardeşlerimizin en yakın zaman içerisinde ticari alanda büyük başarılar elde edeceklerine gönülden inanıyoruz. Heyetteki dostlarımız yatırım incelemesi yapmak ve Filistinin kutsal mekanlarını gezmemiz için bizleri ülkelerine davet ettiler. Kendilerine söz verdik, en yakın zamanda Filistine sektörümüzle ilgili bir gezi düzenleyeceğiz.
     Omari de Gaziantepli yatırımcılarla sanayi ve ticari alanda işbirliği yapmak için görüşmelerde bulunduklarını dile getirerek, gördükleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Filistin heyetinden halıcılara ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER