Filistinli güreşçiler Bursada

Filistinli güreşçiler Bursada -Tarık Bin Ziyad Spor Kulübünün 12-18 yaş grubu erkek güreş takımı, 15 günlük kamp için Bursaya geldi


BURSA (A.A) - Filistinin Batı Şeria Bölgesindeki El Halil kentinde faaliyet gösteren Tarık Bin Ziyad Spor Kulübünün 12-18 yaş grubu erkek güreş takımı, 15 günlük kamp için Bursaya geldi.
     Güreşçiler, BUSKİdeki başkanlık makamında Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ile görüştü. Karadağ ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, Filistinde bir Müslümanın ayağına diken batsa yüreklerinde hissettiklerini belirterek, maddi ve manevi tüm imkanlarıyla Filistinlilerin yanında olduklarını söyledi.
     Filistinli küçük güreşçileri Bursada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Karadağ, şöyle konuştu:
     Filistin bizden bir yer, yani Türkiyeden bir yer. Ayağınıza diken batsa, yüreğimizde hissediyoruz. 1974 yılında taşımaya başladığımız Filistin hassasiyeti, o günden bu yana artarak devam ediyor. Maddi ve manevi her şekilde yanınızdayız.
     Tarık Bin Ziyad Spor Kulübü Başkanı Adnan Recebi de gösterilen misafirperverlikten dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Kulübüyle ilgili başkanvekili Karadağa bilgiler veren Recebi, Bursada kamp yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Ziyaretin ardından Karadağ, misafirlerine havlu takımı ile birer adet Bursaspor forması hediye etti.
    
     Muhabir: Metin Aktaş/Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Filistinli güreşçiler Bursada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER