Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyon

Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyon -CHP Antalya Milletvekili Kaptan: Öğrendiğimiz kadarıyla Mahmutlarda hiçbir incelemede bugüne kadar suç unsuruna rastlanılmamış. Sindirme ve baskı politikasına biz karşıyız ve belediye


ANTALYA (A.A) - CHP Antalya Milletvekil Osman Kaptan, Öğrendiğimiz kadarıyla Mahmutlarda hiçbir incelemede bugüne kadar suç unsuruna rastlanılmamış. Sindirme ve baskı politikasına biz karşıyız ve belediye başkanımız ile yanındaki arkadaşlarımızın destekçisiyiz dedi.
     CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan ve Yıldıray Sapan, Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki karakolda gözaltında bulunan Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çeliki ziyaret etmek için geldikleri Alanyada partilerinin belde teşkilatını ziyaret etti.
     Osman Kaptan, ziyarette yaptığı açıklamada, Ali Çeliki cezaevi karakolunda ziyaret etmek istediklerini, ancak Çelikin kendilerine gösterilmediğini iddia etti. Çelikin ifadesinin henüz alınmadığı için kartvizitle geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını söyleyen Kaptan, Son zamanlarda hukuk siyasallaştı. Hukukun siyasallaştığını biz Habur, Deniz Feneri, Silivri ve Ergenekonda gördük. Bir de belediye başkanlarının bu şekilde gözaltına alınmaları ile gördük. Biz de halkın siyasi temsilcileri olarak Ankaradan Deniz Baykalın da geçmiş olsun dileklerini getirdik dedi.
     Alanyadaki diğer belediye başkanlarıyla ilgili şimdiye kadar hiçbir soruşturma açılmadığını dikkati çeken Kaptan, CHPli belediye ve başkanları üzerinde öyle bir baskı var ki bu da gözler önündedir. Öğrendiğimiz kadarıyla Mahmutlarda hiçbir incelemede bugüne kadar suç unsuruna rastlanılmamış. Sindirme ve baskı politikasına biz karşıyız ve belediye başkanımız ile yanındaki arkadaşlarımızın destekçisiyiz. Biz hakkı, hukuku belirleyemeyiz, ama hukuku siyasete alet ederseniz biz de buna itiraz ederiz diye konuştu.
     Belediye Başkanı Ali Çelikin cezaevi karakolunda tutulmasının çok manidar olduğunu söyleyen Yıldıray Sapan ise Neden başka bir karakol değil de cezaevi karakolu. Ben bunun bir gözdağı olduğunu düşünüyorum ifadesini kullandı.
     Bu durumun yargının siyasallaştığının, siyasetin de yargılaştığının bir göstergesi olduğunu iddia eden Sapan, iddiaların sadece iddia niteliğinde olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Okan Özer
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER