Fırat Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı

Fırat Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı yapıldı


BİNGÖL (A.A) - Bingölde Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.
     Bingöl Valiliği Konferans Salonunda yapılan toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Elazığ Valisi Muammer Erol, Fırat Kalkınma Ajansının geçtiğimiz aylarda iki mali destek programı sürecini başlattığını söyledi.
     Ajansın programları düzenli olarak uygulandığını ifade eden Erol, 7 Kasım 2012 tarihi itibariyle ilan edilen ve 18 Ocakta tarihinde başvuruları sona eren İhracat ve Yenilikçilik Mali Destek Programı ile Yerelde Ekonomik Gelişme Mali Destek programlarına toplam 230 proje başvurusu sunulmuştur. 13 milyon lira hibe kaynağın kullandırılacağı bu programlarda, proje değerlendirme süreci hali hazırda devam etmektedir. Mart sonu itibariyle sonuçların açıklanması hedeflenmektedir dedi.
     Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısına Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Malatya Valisi Vasip Şahin, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Naim Boşkut- Abdullah Çelik/ Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Fırat Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER