Foça Belediye Başkanı Özmen, Erdemlide

Foça Belediye Başkanı Özmen, Erdemlide


MERSİN (A.A) - Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, şehit Uzman Çavuş Hasan Furkan Özmenin Erdemlideki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     Demirağ, yaptığı konuşmada, belediye olarak şehitlerin isimlerini yaşatacak düzenleme gerçekleştirip şehit ailelerini Foçaya davet edeceklerini belirterek, ailelere hem maddi hem de manevi destek vereceklerini söyledi.
     Hasan Furkan kardeşimiz hep kalbimizde yaşayacak diyen Demirağ, şunları kaydetti:
     Bu olay Foçayı çok derinden sarstı. Çünkü Foça ülkenin en güvenli olduğu düşünülen yerlerden birisiydi. Şimdiye kadar hiç böyle bir olayla karşılaşılmamıştık. Bu mücadele de belki istemediğimiz kayıplarımız olacak amma, biz mücadelemizden hiç taviz vermeyeceğiz. Hasan Çavuş bizimde kardeşimiz artık. Hasan çavuşu memleketinde çok sevdiklerini öğrendik. Biz de evladımız gibi sevdik.
     Şehidin babası Cengizhan Özmen de, Ben evladımı Hazreti Peygamberimizin yanına gönderdim. O şimdi sevgililerin sevgilisinin yanında. Acım evladımın şehit olması ile hafifliyor. Ancak hainlerin biran evvel yakalanıp gerekli cezalarının verilmesini istiyorum dedi.
     Belediye Başkanı Demirağ, daha sonra Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkaraı da makamında ziyaret etti.
     Furkan Özmen, 9 Ağustosta İzmirin Foça ilçesinde düzenlenen saldırıda şehit olmuştu.
    
     Muhabir: Derviş Çömez/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Foça Belediye Başkanı Özmen, Erdemlide Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER