FTG, Çinde fuara katıldı

FTG, Çinde fuara katıldı


SAMSUN (A.A) - Fındık Tanıtım Grubu (FTG), Çin Halk Cumhuriyetinde Türk fındığının bilinirliğini ve pazar payını artırmak amacıyla yaptığı reklam ve tanıtım faaliyetleri kapsamında, Şanghayda gerçekleştirilen ve ülkenin önemli katkı maddeleri fuarlarından biri olan Food Ingredients Asia Fuarına katıldı.
     26-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve gıda içerikleri sektörünün çeşitli alanlarından 2 binden fazla katılımcının iştirak ettiği fuar, yaklaşık 45 bin profesyonel firma temsilcisi tarafından ziyaret edildi.
     Çin Halk Cumhuriyetindeki imalatçı firmaların satın alma ve ürün geliştirme departmanlarından yetkililerin fuardaki ziyaretçilerin büyük bir kısmını oluşturması nedeniyle, söz konusu yetkililere Türk fındığının zengin besin değerleri gibi öne çıkan özellikleri ve farklı sektörlerdeki uygulamalar hakkında yüz yüze bilgi verildi.
     Arzu eden firma temsilcilerine ürünlerinde katkı maddesi olarak kullanacakları fındık formları verildi ve ikili görüşmeler yoluyla fındık talepleri ve iletişim bilgileri alındı. Ayrıca standa gelen ziyaretçilere tanıtım için 20 gramlık ambalajlarda kavrulmuş fındık paketleri ikram edildi ve Türk fındığının üretiminden nihai ürüne girene kadar geçirdiği süreci anlatan Çince seslendirilmiş tanıtım filmi gösterildi.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber FTG, Çinde fuara katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER