Futbol hayali bitince yazarlığa adım attı

Futbol hayali bitince yazarlığa adım attı -Muğlanın Bodrum ilçesinde transfer teklifi aldığı hafta geçirdiği trafik kazası sonucu felç olan 19 yaşındaki futbolcu, tedavisinin olumlu sonuç vermesiyle hayat hikayesini kaleme almaya başladı


KOCAELİ (A.A) - Yunus Emre Günaydın - Şahin Oktay - Muğlanın Bodrum ilçesinde transfer teklifi aldığı hafta geçirdiği trafik kazası sonucu felç olan 19 yaşındaki futbolcu Gurur Göç, tedavisinin olumlu sonuç vermesiyle hayat hikayesini kaleme almaya başladı.
     Göç, tedavi gördüğü Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bodrumda bir marketin önünde motorun üstünde durduğu sırada alkollü birinin kullandığı otomobilin kendisine çarptığını söyledi.
     Kazada sağ bacağı ve boynunun kırıldığını, sol omzunda da ezilme meydana geldiğini anlatan Göç, vücuduna ameliyatla 9 adet çivi ve 2 adet disk yerleştirildiğini belirtti.
     Göç, kazanın ardından 4 ay boyunca hiç hareket etmeden yattığını dile getirerek, bir süre Bodrumda kaldıktan sonra fizik tedavinin daha yararlı olacağı düşüncesiyle Kocaeliye geldiklerini ifade etti.
     Tedavisinin olumlu yönde ilerlediğini söyleyen Göç, "Fizyoterapi tedavisiyle ayağa kalkmaya başladım. Bu süreçte iğneleme tedavisi ve elektro terapi görüyorum. Şu an her şey yolunda" diye konuştu.
     Gördüğü tedaviyle iyileşmeye belirtileri gösterdiğini dile getiren Göç, başından geçen olayları bir kitapta yazmaya başladığını kaydetti.
     Göç, "Kazadan önce, kazadan sonra" ismiyle yayımlayacağı kitabını yürümeye başladığı zaman bitirmeyi planladığını belirtti.
    
     -"O kaza tüm hayatımı alt üst etti"
    
     Futbolculuğun yanında motosiklet tutkunu olduğunu anlatan Göç, kaza nedeniyle bunları yapamadığını, şu anda sadece yürümeyi istediğini söyledi.
     Göç, kaza öncesi Turgutreis Belediyesporda forma giydiğini belirterek, "Bursada bir kulübe transfer olacaktım. O kaza tüm hayatımı alt üst etti. Ne olursa olsun alkollü araca binmeyin. Alkollü araba kullanmanız demek bir insanın tüm hayatını alt üst etmenizdir. Alkollü araca hayır diyorum. Durum ortada zaten" ifadesini kullandı.
     "Kazadan sonra doktorlar tüm ümidimi kesmemi söylediler" diyen Göç, "En az 7 yıl hiçbir yerin oynamaz, belki bir tek sağ gözünle bakabilirsin dünyaya belki de geçirdiğin ameliyat sonucu hafızanı kaybedebilirsin dediler ama ben hiçbir zaman inancımı yitirmedim, geçici bir grip gibi baktım olaya. Çok şükür iyi ilerlemeler oluyor" şeklinde konuştu.
    
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol hayali bitince yazarlığa adım attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER