Futbol

Futbol -Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak: Ligde her takım her takımı yenecek güçte, bunu son haftalarda alının sonuçlardan görebiliyoruz


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, Ligde her takım her takımı yenecek güçte, bunu son haftalarda alının sonuçlardan görebiliyoruz dedi.
     Alak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cuma günü oynadıkları ve yenildikleri Kasımpaşa maçının geride kaldığını, önlerinde Beşiktaş maçının olduğunu ve bu maça odaklandıklarını söyledi.
     Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın başlayacaklarını ifade eden Alak, Ligde her takım her takımı yenecek güçte, bunu son haftalarda alının sonuçlardan görebiliyoruz. Kardemir Karabükspor olarak her maça çok ciddi hazırlanıp sahaya çıkıyoruz. Sahada ise rakip kim olursa olsun kendi futbolumuzu oynamaya gayret ediyoruz. Son haftalarda 8 futbolcumuzdan yoksun sahaya çıkıyoruz. Onlarında katılımı ile daha iyi olacağız. Kaliteli bir kadromuz var. Ligi, hedeflerimiz doğrultusunda en iyi yerde bitireceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER