Futbol

Futbol -Bursaspor Kulübü: Özellikle İstanbul merkezli bazı yayın organlarını Bursaspor ile ilgili haberlerde daha dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyarıyoruz


BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü, İstanbul merkezli bazı yayın organlarını, yeşil-beyazlı takımla ilgili haberlerde daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bir gazetede yer alan haberde, Hikmet Karaman ile sezon sonu yolların ayrılacağı üzerine hayal ürünü bir senaryo yazıldığı, bir diğer haberde de Batallanın başka bir kulübe transferinin kurgulandığı belirtildi.
     Haberin bazı internet sitelerinde de kullanıldığının anımsatıldığı açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
     Hiçbir dayanağı olmayan tamamen gerçek dışı bu ve benzeri haberlere itibar etmemelerini rica ediyoruz. Tiraj kaygılarını karmaşa, dedikodu, hayal üçgeni üzerine inşa edenlerin, daha sonra ekranlarda ve sayfalarında fair anlayıştan söz etmeleri inandırıcılığını kaybetmiştir. Zorlu maçlar öncesinde daha çok izlenmek ve daha çok satış yapmak uğruna camiaları birbirine düşürmek Türk futboluna zarar vermiştir ve vermeye devam etmektedir.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Ligde son viraja girilmişken, birlikteliğimize ve motivasyonumuza zarar vermeye yönelik bütün çabalar sonuçsuz kalacaktır. Özellikle İstanbul merkezli bazı yayın organlarını Bursaspor ile ilgili haberlerde daha dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyarıyoruz. Büyük Bursaspor camiamız başarı yolunda önümüze kimlerin hangi engelleri çıkartacağını çok iyi bilmektedir. Bursaspor ile ilgili her türlü gerçek dışı haberi yapanların aksine, bu haberleri yalanlamaktan yorulmayacağımızı ve mücadelemizi sürdüreceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER