Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig -Kumluca Belediyespor: 2 -Bodrum Belediyesi Bodrumspor: 1


ANTALYA (A.A) - Bölgesel Amatör Liginde Kumluca Belediyespor, sahasında lig ikincisi Bodrum Belediyesi Bodrumsporu 2-1 mağlup etti.
     Kumluca Şehir Stadındaki karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Kerem Altınçiçek, Murat Güçlü ve Serkan Türksoy hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşma konuk Bodrum Belediyesi Bodrumsporun vuruşuyla başladı.
     İlk dakikalardan itibaren her iki takımında kontrollü bir futbol ortaya koyduğu maçın 25. dakikasından sonra ev sahibi Kumluca Belediyespor, ataklarını arttırmaya başladı. 27. dakikada ceza alanı içinde yaşanan karambolde topu iyi takip eden Kumluca Belediyespordan Fatih, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
     İlk yarısı bu skorla sona eren karşılaşmanın ikinci yarısına kokup takım, rakibine göre biraz daha atak başladı. 65. dakikada ceza alanı içinde yaşanan karambolde, ofsayt düşüncesiyle duran defansın arasına sarkan ve topa sert vuran Kumluca Belediyespordan Murat, takımının ikinci golü kaydetti: 2-0.
     Bu golden sonra başlama vuruşuyla atık yapan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Nedimin golüyle skoru 2-1 yaptı. 90 dakika sonunda başka gol olmayınca Kumluca Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.
     Maçta Kumluca Belediyespordan Cenk, Oğuzhan ve Murat; Bodrum Belediyesi Bodrumspordan ise Murat ve Emre sarı kart gördü.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER