Futbol: Bölgesel Amatör Ligi

Futbol: Bölgesel Amatör Ligi -Bozyaka Yeşiltepespor Teknik Direktörü Çakır: "Altınordunun 2. Lige bizimse 3. Lige çıkışımız tüm planlarımızın gerçekleşmesini sağlayacak"


İZMİR (A.A) - Altınordunun hazırlayıcı takımı olan Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup ekiplerinden Bozyaka Yeşiltepesporun teknik direktörü Zeki Çakır, "Altınordunun 2. Lige bizim ise 3. Lige çıkışımız, tüm planlarımızın gerçekleşmesini sağlayacak" dedi.
     Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, ligde ikinci devre öncesinde yapılan değişimin takıma olumlu yansıdığını, amaçlarının Altınorduda fazla forma şansı bulamayan gençlerin maç eksiklerini gidermek olduğunu belirtti.
     Bu doğrultuda Altınorduda forma giymeye başlayan Halil İbrahim Tunanın bunun ilk örneği olduğunu kaydeden Çakır, "Altınordunun bir alt liginde olmak ise oyuncuların geçiş süreçlerini kolaylaştıracak. Bu nedenle Altınordunun 2. Lige bizim ise 3. Lige çıkışımız tüm planlarımızın gerçekleşmesini sağlayacak" ifadelerini kullandı.
     Grupta bitime 4 hafta kala maç eksiğine rağmen 56 puanla 3. sırada bulunan Bozyaka Yeşiltepespor, Konakspor ligden çekildiği içi bu haftayı hükmen galibiyetle tamamlayacak. İzmir temsilcisi daha sonra Bodrum Belediyesi (D), Kızılcabölükspor ve Kumluca Belediyesporla (D) karşılaşacak. Bozyaka Yeşiltepespor bu 3 maçı kazandığı takdirde gelecek sezon Spor Toto 3. Ligde mücadele etme hakkı kazanacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER