Futbol: Hazırlık Maçı

Futbol: Hazırlık Maçı -Kayserispor: 1 - Beşiktaş: 1


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor ile Beşiktaş arasında yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.
     Kadir Has Stadında oynanan maça Kayserispor, Ertuğrul, Malik Fathi, Berkay, Zurab, Devvison, Ömer, Nunez, Mouche, Cleyton, Nurettin ve Okay onbiri ile Beşiktaş ise Cenk, İbrahim, Necip, Mustafa, Fernandes, Emre, Almeida, Olcay, Uğur, Sivok ve Escude onbiri ile başladı.
     Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi takımın 3. dakikada kazandığı serbest vuruşta Mouchenin ortasına ceza alanında iyi yükselen Nunez, topu filelerle buluşturdu: 1-0.
     23. dakikada kendi sahasından topla hızla ileriye çıkan Malik Fathinin ceza sahasına ortasında Cleytonnun kafa vuruşu az farkla auta gitti.
     29. dakikada orta alanda kaptığı topla hızla ceza alanına ilerleyen Beşiktaşın genç gurbetçisi Olcay Şahanın verdiği ara pasla kaleci ile karşı karşıya kalan Almeidanın vuruşunda top direkten döndü.
     32. dakikada bu kez Mustafa Pektemekin ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Olcay Şahanın vuruşunda top yine direkten döndü.
     Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibinin üstünlüğüyle sona erdi.
     58. dakikada sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında ceza alanına giren Fernandesin şutu kaleciden döndü.
     61. dakikada Hilbertin sağ kanattan ortasında Fernandesin dokunduğu top az farkla auta gitti.
     65. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Oğuzhan, topu ceza alanı dışındaki Olcaya çıkardı, Olcay ceza yayından düzgün bir vuruşla kaleci Ertuğrulu mağlup etti: 1-1.
    
     Muhabir: Mustafa Önal/ Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Futbol: Hazırlık Maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER