Futbol: Maçın Ardından

Futbol: Maçın Ardından -Ünyespor Teknik Direktörü Sözkesen: -Ünyespor bu sene bu kümede kalacak ama biraz sıkıntı yaşayacağız -Turgutluspor Teknik Direktörü Basetemur: -Ünye maçı bizim ligi yüzde 80 bitirebileceğimiz maçtı


ORDU (A.A) - Ünyespor Teknik Direktörü Sözkesen, 0-0 berabere kaldıkları Turgutluspor maçına ilişkin, Ünyespor bu sene bu kümede kalacak ama biraz sıkıntı yaşayacağız dedi.
     Sözkesen maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Ünyesporun iyi bir maç ortaya koymadığını belirterek, Futbolcularımız inanın antrenmanlarda yaptıklarının üçte birini sahaya yansıtsınlar, ligde yenemeyecekleri takım yok. Bütün sıkıntı bu, bütün problem bu. İyi oynamadık. Ben açıkçası Ünyesporu saha içerisinde tanıyamadım. Onlar da kazanmayı istiyorlar. Biz kazanmak adına bir şey yaptık mı, hiç bir şey yapmadık. Düşündürücü olan bu. Bu maçta 1 puan bizim için sevindirici, çünkü o futbolu oynadık. Bu puanı bile hak edecek futbol oynamadık. Ünyespor bu sene bu kümede kalacak ama biraz sıkıntı yaşayacağız diye konuştu.
    
     -Turgutluspor cephesi -
    
     Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basetemur ise, Ünyespor maçının önemine değinerek, Ünyespor maçı bizim ligi yüzde 80 bitirebileceğimiz maçtı. O yüzden böyle hazırlanıp böyle gelmiştik. Eğer bir galibiyet alırsak ligde rahatlayacaktık. Ancak maalesef alamadık. Yine sıkıntı devam ediyor. Deplasmanda aldığımız 1 puana normalde sevinerek dönmemiz gerekirken sevinemedik. Beraberlik bizim işimize gelen bir şey değildi şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk / İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Maçın Ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER