Futbol: Maçın ardından

Futbol: Maçın ardından -Bursaspor Teknik Direktörü Karaman: -"90 dakika sonunda hak ettiğimiz skoru aldık" -"Taktik toplantısında oyuncularıma, Kasımpaşa maçında nasıl oynadıysanız aynı şekilde oynayın ama bu oyunu 90 dakikaya ya


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-0 kazandıkları Beşiktaş maçına ilişkin, "90 dakika sonunda hak ettiğimiz skoru aldık" dedi.
     Karaman, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, geçen hafta Kasımpaşa ile deplasmanda oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri karşılaşmada da farklı kazanabilecekleri kalitede bir oyun sergilediklerini söyledi.
     Beşiktaş karşısında ilk iki dakikada iki köşe atışı kullandıklarını belirten Karaman, bunun, oyunda inisiyatifi ellerine geçirdiklerini gösterdiğini bildirdi.
     Karaman, oyuncularına ve taraftarlara teşekkür ederek, "90 dakika sonunda hak ettiğimiz skoru aldık" ifadesini kullandı.
     Kasımpaşa maçında alınan yenilginin ardından camiada, "Bu takım Avrupaya gidebilecek mi-" tereddütlerinin yaşanmaya başladığını dile getiren Karaman, şöyle devam etti:
     "Taktik toplantısında oyuncularıma, Kasımpaşa maçında nasıl oynadıysanız aynı şekilde oynayın ama bu oyunu 90 dakikaya yayın dedim. Onları kutlarım. Geleceğe dönük önemli çalışmalarımız var. Camianın ve şehrin önde gelenlerinin bu projeye mutlaka destek vermesi gerekiyor. Aslında konuşulacak çok şey var. Bunun için hafta içinde basın toplantısı yapıp çeşitli konularda mesaj vereceğim. Çünkü Bursaspor, sadece bugün sahada mücadele eden takımdan ibaret değil. Bursaspor, Türkiyede ve Avrupada bütün kategorilerde son derece başarılı sonuçlar alıp geleceğin yıldızlarını çıkaracak kapasiteye sahip."
     Karaman, bir gazetecinin, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terimin, Mersin İdmanyurdu maçında hakemlerle yaşadığı gerginliği hatırlatması üzerine, bir meslektaşıyla ilgili olumlu veya olumsuz bir görüş bildirmesinin doğru olmayacağına dikkati çekti.
     Bir gazetecinin, "Sizce hakemlerin 3 büyük takım ile Anadolu takımlarına yönelik tepkileri aynı mı-" sorusunu da yanıtlayan Karaman, "Öncelikle Bursaspor da büyük bir takım. Bir teknik adam, bu taraftarın gücünü arkasına alıp hakemin verdiği doğru veya yanlış kararı her türlü lehine kullanır" değerlendirmesinde bulundu.
    
     -Ferdinanddan taraftarlara övgü-
    
     Edu da Kasımpaşa maçında yenilmelerinin ardından Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşmaya "mutlak 3 puan" parolasıyla hazırlandıklarını söyledi.
     Bu maça çok iyi konsantre olduklarına işaret eden Edu, "Çok iyi defans anlayışımız vardı. Kalemizi iyi savunduk. Çok önemli bir maç olduk. Güzel bir galibiyet aldık" diye konuştu.
     Ferdinand ise maçın, kulüp, taraftar ve camia için ne kadar önemli olduğunun bilinciyle sahaya çıktıklarını anlatarak, taraftarlar için söyleyecek söz bulamadığını, onların inanılmaz bir şekilde takıma destek verdiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER