Futbol: Mercedes

Futbol: Mercedes-Benz Ege Kupası -16 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Tecimer: Turnuvada öncelikli hedefimiz, en son 2008de müzemize götürdüğümüz şampiyonluk kupasını bir kez daha kazanmak


MANİSA (A.A) - Manisada yarın başlayacak 14. Mercedes-Benz Ege Kupasında mücadele edecek 16 Yaş Altı Milli Takımının teknik direktörü Hakan Tecimer, Turnuvada öncelikli hedefimiz, en son 2008de müzemize götürdüğümüz şampiyonluk kupasını bir kez daha kazanmak dedi.
     Tecimer, yaptığı açıklamada, Mercedes-Benz Ege Kupasına katılacak takımları Türkiyede ağırlamaktan heyecan duyduklarını ifade ederek, tüm takımlara başarılara diledi.
     Turnuvanın kendileri için çok iyi bir hazırlık olacağını belirten Tecimer, şunları kaydetti:
     Turnuvada öncelikli hedefimiz, en son 2008 yılında müzemize götürdüğümüz şampiyonluk kupasını bir kez daha kazanmak. Tabii ki bunu gerçekleştirebilmek için ilk düşüncemiz, fair play çerçevesinde oynayacağımız iyi futbol ve özellikle de bizi izlemeye gelecek Manisadaki taraftarlarımıza keyifli maçlar izlettirmek. Futbolun içinde olan teknik ve taktik anlayışımızı sahada fiziksel gücümüzle birleştirip, bir an olsun konsantrasyonunu kaybetmeyen, sahaya istediklerini koyan ve alan bir ekip olacağımıza inanıyorum.
     Futbolda 16 yaş altı kategorisinde Avrupanın önemli turnuvaları içinde bulunan Ege Kupasının, gelecekte oynayacakları resmi maçlar öncesinde oyuncuların deneyim kazanmaları açısından çok önemli olduğuna işaret eden Tecimer, Bu turnuvalarda oynayacak futbolcularımız için amacımız A milli takım seviyesine kadar çok iyi geçiş süreci oluşturmak. Bu süreçlerde onlara gereken şansları vererek potansiyellerini açığa çıkarmak ve yeteneklerini sergilemelerini sağlayarak geleceğimizi oluşturmak dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER