Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Samsunspor Teknik Direktörü Durmuş: -"Adana Demirspor maçında şaibeye yer vermeden, kazanmak için oynayacağız"


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun teknik direktörü Besim Durmuş, "Adana Demirspor maçında şaibeye yer vermeden, kazanmak için oynayacağız" dedi.
     Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda aldıkları kötü sonuçlar nedeniyle şehirde herkesin kafasında, "Acaba Samsunspor düşecek mi" endişesi oluştuğuna dikkati çekerek, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak rahat bir nefes aldık ve kafalardaki soru işaretini ortadan kaldırdık" diye konuştu.
     Şanlıurfaspor maçının takım için dönüm noktası olduğunu belirten Durmuş, şöyle devam etti:
     "Bu maçı kazansak play-off hayal ediyorduk. O maçtan alacağımız sinerjiyle sahamızda Ankaragücünü yenerek bu hedef doğrultusunda ilerlemek istiyorduk. Hiç beklenmedik yenilgi, üzerimizde baskı oluşturdu ve hem Şanlıurfaspor hem de Ankaragücü maçını kaybettik. Genel anlamda baktığımızda kendi göbeğimizi kendimiz kestik ve düşecek takımların grubuna girdik. O grubun içinden uzun süre kurtulamadık. Bu da bizde baskı oluşturdu. Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu deplasmanda 2-1 yenince rakiplerimizin de kaybetmesi bizi rahatlattı."
     Durmuş, pazar günü sahalarında Adana Demirspor ile karşılaşacaklarını dile getirerek, "Bizim bir hedefimiz kalmadı ama rakibimizin play-off için bu maçı kazanması lazım. Adana Demirspor maçında şaibeye yer vermeden, kazanmak için oynayacağız. Bu tür maçları oynamak zor ama bizim için olumlu geçecek. Hak edenin kazandığı bir maç olur inşallah" ifadelerini kullandı.
     Samsunspor, sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesislerinde başladı. Teknik direktör Durmuş yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, koşu ve çift kale maç yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan Canberk Aydın, Cemil Adıcan ve izinli olan Musa Aydın, Fatih Şen, Lokman Gör ile Abdulkadir Özgen idmana katılmadı.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER