Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Gaziantepspor, Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor, Spor Toto Süper Ligde karşılaşacağı Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı.
     Celal Doğan Tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ve egzersizlerle başladı.
     Gaziantepsporlu Bekir Ozan Has, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor galibiyetiyle moral bulduklarını belirtti. Önlerindeki iki maçı da kazanmak istediklerini ifade eden Has, Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasını kazanmak için mücadele edeceklerini dile getirdi.
     Bir dönem kulüp başkanlığını yapan Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcının vefatını kendisini çok üzdüğünü belirten Has, "İyi ve kötü günleri beraber paylaştık. Şampiyonluğu paylaştık. Yazıcıya rahmet ailesine de başsağlığı diliyorum" diye konuştu.
     Muhammet Demir de İbrahim Yazıcı ile çalıştığını belirterek, "Bursaspor camiasının ve ailesinin başı sağolsun. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.
     Serdar Kurtuluş ise matematiksel olarak ligde kalmayı garantilediklerini söyledi.
     Sanica Boru Elazığspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Kurtuluş, bu iki maçı kazanmaları halinde ligi iyi bir yerde bitireceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan - Adem Yılmaz / Ömer Fansa
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER