Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Savruk: -"Şanlıurfasporu da yenerek ligi lider olarak bitirmek istiyoruz"


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Şanlıurfasporu da yenerek ligi lider olarak bitirmek istediklerini söyledi.
     Savruk, Hacı Boydak Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, güzel bir oyun sergileyen Erciyessporun rakip Manisasporu yenerek hak ettiği liderliği geri aldığını belirtti.
     Takımda eksik ya da cezalı oyuncu olmadığını, bir süredir sahalardan uzak kalan Emrahın da sakatlığının geçtiğini ve takımla birlikte antrenmanlara katıldığını kaydeden Savruk, 12 Mayıs Pazar günü Şanlıurfaspor karşılaşmasının ardından Süper Lige yükselmeleri dolayısıyla yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.
     Maç günü stadın bütün kapılarının açık olacağını belirten Savruk, karşılaşmanın ardından sanatçı Bülent Serttaş ve Hadisenin konser vereceğini dile getiren Savruk, "Konser dolayısıyla bilet fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapmadık. Konserlerin ardından da başarımızı yönetimimizle, taraftarımızla, futbolcularımızla bir bütün halinde kutlayacağız" diye konuştu.
     18 Mayısta genel kurul yapılacağını anımsatan Savruk, şöyle devam etti:
     "Eğer çoğunluk sağlanamazsa genel kurul 28 Mayısta gerçekleştirilecek. İnşallah ilk toplantıda bitirmek ve yönetim kurulumuzu oluşturmak istiyoruz. Büyük bir tüzük çalışması içindeyiz. Tüzüğümüz, eğer genel kurul üyeleri kabul ederse bütünüyle değişecek. Süper Ligde olması gereken bir tüzük hazırladık."
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Ersin Altınsoy

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER