Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Denizlispor Teknik Direktörü Bizati: -"Prestijimizi ve kişiliğimizi ortaya koyacağımız bir maç oynayacağız"


DENİZLİ (A.A) - PTT 1. Ligde pazar günü Bucasporla karşılaşacak Denizlisporun teknik direktörü Özcan Bizati, "Prestijimizi ve kişiliğimizi ortaya koyacağımız bir maç oynayacağız" dedi.
     Bizati, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 haftada topladıkları 7 puanla ligde kaldıklarını, bunun için sevinçli olduklarını kaydetti.
     Bucasporun ligde bulunduğu konumun kendilerini ilgilendirmediğini belirten Bizati, "Biz çıkıp maçımızı oynayacağız. Daha önemlisi prestijimizi ve kişiliğimizi ortaya koyacağımızı bir maç oynayacağız. Bunun için futbolcularımıza izin vermedim. Bundan önce olduğu gibi antrenmanlarda formayı hak eden futbolcuları oynatacağız" diye konuştu.
     Bazı internet sitelerinde Berkay Can, Hüseyin, İsmail Haktan, Üstün ve kaleci Umutun Bucaspor maçında oynamak istemediği için kentten ayrılmaya hazırlandıkları şeklindeki iddiaların gerçek olmadığını kaydeden Bizati, "Böyle bir durum söz konusu değil. Futbolcularımızın hiçbirine izin vermedik" şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER