İbrahim Yazıcı son yolculuğuna uğurlandı

Yazıcı'nın cenazesi, Emirsultan Mezarlığı'nda toprağa verildi

İbrahim Yazıcı son yolculuğuna uğurlandı

Bursa'da geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat  eden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın cenazesi, toprağa verildi.
         
Ulucami'de kılınan namazın ardından kortej yürüyüşüyle Emirsultan  Mezarlığı'na getirilen cenaze, kalabalık nedeniyle mezarlığın kapısından  defnedileceğe yere kadar, tekbirler eşliğinde yaklaşık yarım saatte ulaştırıldı.
         
Mezarlığa önce Yazıcı'nın eşi, kızı ve yakınları geldi. Cenaze,  Yazıcı'nın babası Mehmet Yazıcı'nın mezarına defnedildi. Defin işleminin ardından  eşi ve kızı da mezara toprak atıp, su döktü. Mezar başında eski milletvekili Ali  Kul, dua okudu. Bu arada, Yazıcı'nın eski milletvekili olması dolayısıyla yapılan  devlet töreni sırasında tabuta sarılan Türk bayrağı, oğlu Serkan Yazıcı'ya teslim  edildi.
         
Buradaki törene, Yazıcı'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti  İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya,  Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, teknik direktörler Ertuğrul Sağlam,  Yılmaz Vural, şarkıcı Mustafa Sandal, bazı milletvekilleri, futbolcular, kulübün  eski ve yeni yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, siyaset ve futbol  dünyasının önde gelen isimleri, çok sayıda taraftar katıldı.
         
Törende, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalı çok sayıda  futbolsever de yer aldı.
         
Öte yandan, akşam namazının ardından Yazıcı'nın ailesinin taziyeleri  Ulucami'de kabul edeceği ve Kur'an-ı Kerim okunacağı öğrenildi.
<< Önceki Haber İbrahim Yazıcı son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER