Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adana Demirsporda Lawal ile ilgili transfer iddiaları -Teknik Direktör Uğur: -Lawal performansının yüzde 40-50si ile oynuyor. Demek performansını tam olarak sahaya yansıttığı zaman daha farklı transfer h


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun teknik direktörü Mustafa Uğur, hakkında transfer iddiaları ortaya atılan takımın orta saha oyuncusu Lawalın performansını tam olarak sahaya yansıtamadığını belirtti.
     Mavi-lacivertli ekip, bu hafta deplasmanda yapacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü.
     Antrenman öncesi AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Mustafa Uğur, hücum ağırlıklı bir düşünce yapısına sahip olduklarını, bu anlayış sayesinde takımın başında çıktığı 9 maçın 7sini kazanma başarısı gösterdiklerini söyledi.
     Göreve geldiği 5. hafta sonrası 2 puanı olan Adana Demirsporun, şu an lider Kayseri Erciyessporun 4 puan gerisinde olduğunu anlatan Uğur, Süper Lig hedefi doğrultusunda da yollarına devam ettiklerini ifade etti.
     Orta saha oyuncuları Raheem Lawalın, Süper Ligdeki ve Avrupadaki bazı takımların transfer listelerine girdiği şeklinde haberler çıktığının hatırlatılması üzerine Uğur, takımda bu kalitede bir oyuncu bulunmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.
     Transferle ilgili kendilerine henüz resmi bir başvuru olmadığını anlatan Uğur, şöyle devam etti:
     Lawal gelişime açık, genç bir oyuncu. Bunların gündeme gelmesi kadar doğal bir şey yok. Lawal performansının yüzde 40-50si ile oynuyor, bana göre normal performansını tam olarak sahaya yansıtmadı. Demek performansını tam olarak sahaya yansıttığı zaman daha farklı transfer haberleriyle karşılaşacağız.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER