Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Manisaspor Teknik Direktörü Erginer: Adanaspor karşısında maça çok iyi konsantre olarak ligin ilk yarısını 3 puanla kapatmayı hedefliyoruz


MANİSA (A.A) - Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Adanaspor karşısında maça çok iyi konsantre olarak ligin ilk yarısını 3 puanla kapatmayı hedeflediklerini belirtti.
     Tarık Almış Spor tesislerinde haftalık basın toplantısı düzenleyen Erginer, Adanaspor maçı hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
     Adanaspor maçı ile ligin ilk yarısında sıralamadaki yerlerinin belli olacağı belirten Erginer, Kendi oyun felsefemizle oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok. Maça çok iyi konsantre olarak, ligin ilk yarısını 3 puanla kapatmayı hedefliyoruz. Lig bitmiyor, sadece ilk yarı bitiyor. Biz uzun vadeli bakıyoruz, maç maç hedeflerimizi ortaya koyuyoruz. Büyük hedefe de böyle gidiyoruz dedi.
     Taraftarın bu hafta da kendilerine gereken desteği vereceğine inandığını belirten Erginer, bilet fiyatlarının sembolik bir rakam olarak tespit edildiğini dile getirdi.
     Erginer, takımda sakat ya da cezalı oyuncunun olmadığını da sözlerine ekledi.
     Manisasporlu futbolcu Bülent Cevahir, Adanaspor maçını aldıkları takdirde ligin ilk yarısını lider kapatma şanslarının olduğunu belirterek Tek düşüncemiz 3 puan almak. Takımda herkes bu maça odaklandı. Taraftar desteğiyle bu maçtan 3 puan alacağız dedi.
     Kaleci Volkan Babacan ise üst sıralardaki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini ifade etti.
     Antreman öncesinde Manisalı bir grup esnaf, takıma baklava ve çiçek hediye etti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Tolga Albay
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER