Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Ceylanlar lidere bileniyor -Şanlıurfaspor Teknik Direktör Kaya: Sahamızda kazanarak devreyi bitirmek istiyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, sahalarında oynayacakları lider Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak, devreyi bitirmek istediklerini söyledi.
     Hafta başında Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ve bazı yöneticilerin istifa ettiği sarı-yeşilli ekip, sahasında ilk yarının son maçında konuk edeceği lider Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde, düz koşu ve pas çalışmasıyla başlayan idman, çift kale maçla tamamlandı.
     Kaya, idmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu önemli bir maça çıkacaklarını belirtti.
     Bu ligin en iyi takımıyla karşılaşacaklarını ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
     Kayseri Erciyes, bugüne kadar oynadığı futbol ve aldığı puanla PTT 1. Ligin en iyi takımı olduğunu gösterdi. Sahamızda kazanarak devreyi bitirmek istiyoruz. Eksiklerimize rağmen elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacağız.
     Kaya, ayrıca kart cezası bulunan Sercan ve Kağanın bu maçta forma giyemeyeceğini bildirdi.
    
     -Yönetimdeki istifalar
    
     Kulüp İkinci Başkanı Reşit Akıl da Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ve yönetici Mehmet Caferin, yönetimin talebi doğrultusunda istifa ettiğini söyledi.
     Tüm camianın uygun göreceği bir başkanı kısa sürede seçmek istediklerini vurgulayan Akıl, Bundan sonra hakikaten istenilen bir Şanlıurfaspor kulüp başkanını, sivil toplum kuruluşlarıyla ve herhangi bir mülki amirle ters olmayan kişilerden seçmek istiyoruz. Bu manada mevcut ilişkileri en iyi noktaya çekebilmek adına elimizden geleni yapacağız. Çeşitli girişimlerde bulunuyoruz. Bu girişimlerimizin az da olsa meyvelerini almaya başladık. Eminim ilerleyen süreçte daha da olumlu gelişmeler olacaktır. Aramızdan seçeceğimiz bir başkanla yola devam etmeyi planlıyoruz diye konuştu.
     Bu arada yönetim kurulu üyesi Nihat Karatoprak da yaptığı yazılı açıklamada, görevinden istifa ettiğini belirtti.
     İstifa dilekçesini bugün Şanlıurfaspor Kulüp Başanlığına sunduğunu ifade eden Karatoprak, şunları kaydetti:
     Amaç Şanlıurfasporun önün açılması. İstifa dilekçemi de bugün Şanlıurfaspor Külüp Başkanlığına sundum. Takımımızın PTT 1. Ligdeki mücadelesinin başarıyla sonuçlanması için yönetim kurulu görevimden istifa ediyorum.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER