Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -TKİ Tavşanlı Linyitspor, hazırlık maçında Oyak Renaultu 4-1 yendi


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, Antalyadaki kampta yaptığı ilk hazırlık maçında, Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekibi Oyak Renaultu 4-1 yendi.
     Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde, bir otelin sahasında oynanan karşılaşmaya TKİ Tavşanlı Linyitspor, Metin, Hasan, Murat, Bilal, Osman, Ferhat, Emrah, Mesut, Abdi, Murat Yılmaz, Shala, Oyak Renault ise İbrahim, Mustafa, Selahattin, Taha, Mesut, İrfan, Caner, Mertcan, Ahmet Kılıçaslan, Serkan, Cengiz ilk 11leriyle çıktı.
     Maçın ilk yarısı, 7. dakikada Mesut, 15. dakikada Shala, 36. dakikada Emrahın golleriyle 3-0 TKİ Tavşanlı Linyitspor lehine sonuçlandı.
     Kütahya temsilcisi, 66. dakikada Abdinin golüyle farkı 4e çıkardı. Oyak Renault ise 83. dakikada Cengiz ile maçtaki tek golünü kaydetti. Böylece TKİ Tavşanlı Linyitspor, karşılaşmayı 4-1 kazandı.
     TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Almanyadan transfer ettikleri gurbetçi futbolcu Murat Yılmaz ile deneme aşamasındaki Finlandiyalı Drilon Shalanın ilk 11de çıktığını söyledi.
     Karşılaşmanın ilk yarısında bir çok futbolcusunun oynadığını, özellikle Yılmaz ve Shalanın performanslarını görme imkanı bulduğunu belirten Peçenek, Oyun olarak dengeliydik. Neyi, nasıl oynadığımızı görme anlamına daha çok pasa dayalı oynamaya çalıştık. Bölüm bölüm iyi işler oldu. Maçın ilk yarısının 3-0 lehimize bitmesi ve oyuncularımızın antrenmanlardaki isteğini sahaya yansıtması bizim için olumluydu diye konuştu.
     Oyak Renault Teknik Direktörü Şenol Ulusavaş da, maçın ilk yarısında, ligde fazla oynama imkanı bulamayan oyuncularını oyuna sürdüğünü anlattı.
     İlk yarıda çok kötü oynadıklarını dile getiren Ulusavaş, İkinci yarıya, ligde sürekli oynayan kadromuzla başladık. Takımımın performansından memnunum dedi.
     Ulusavaş, idmanları ağır tempoyla sürdürdüklerini kaydederek, kadronun genç olduğunu ve ligde başarılı olmalarını beklediğini dile getirdi.
     TKİ Tavşanlı Linyitsporda bir dönem oynadığını hatırlatan Ulusavaş, İyi bir takım. İnşallah küme düşme gibi bir sorun yaşamadan bu sezonu bitirirler ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök / Deniz Açık / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER