Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Savruk: Ankaragücü maçını kazanarak, ikinci yarıya moralli başlamayı arzu ediyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, yarın deplasmanda oynayacakları Ankaragücü maçını kazanarak, ikinci yarıya moralli başlamayı arzu ettiklerini söyledi.
     Kaan Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak devre arısını çok iyi değerlendirdikleri, ligin ikinci yarısına iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.
     Bu dönemde transfer ettikleri 5 futbolcuyla daha da güçlendiklerini ifade eden Savruk, şöyle konuştu:
     Sezon başında Süper Lig hedefiyle yola çıkmıştık. İlk yarıdaki performansımızla bu hedefe ulaşabileceğimizi gösterdik. İkinci yarıda da ilk yarıdaki futbolumuzu sahaya yansıtmak için kaliteli olan kadromuza Süper Lig takımlarından 5 oyuncu daha kattık. Hedefimiz, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak. Bu kapsamda Ankaragücü maçını kazanarak, ikinci yarıya moralli başlamayı arzu ediyoruz. Rakibimizin bazı sıkıntıları var ama biz rehavete kapılmadan bu maça çıkacağız. Temennimiz iyi bir mücadele ve oyun sonucunda galip gelmek. Bunu başaracak güce sahibiz.
     Savruk, sakatlığı bulunan Hüseyin Yoğurtçu dışında takımda eksik oyuncu bulunmadığını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER