Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor Keitanın peşinde -Transfer Komitesi Başkanı Güneş: -Sağlık kontrollerini beklediğimiz Keitada sonuca yaklaşıyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, bir dönem Galatasarayda forma giyen Abdulkadir Keitanın transferi için sağlık kontrollerinden çıkacak sonucu bekliyor.
     Transfer Komitesi Başkanı Maruf Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olağanüstü kongrenin ardından takıma yeni transferleri kazandırabilmek için yoğun gayret gösterdiklerini belirtti.
     Bu süreçte aralarında yerli ve yabancı futbolcuların da bulunduğu 60 civarında oyuncuyla görüştüklerini ifade eden Güneş, şunları kaydetti:
     Ara transfer döneminde 6 futbolcu kadromuza katıldı. Eskişehirspordan Serdar Dursun, Gençlerbirliğinden Çağrı Tekin, Tavşanlı Linyitspordan İbrahim Yavuz, Adana Demirspordan Gökhan Kaba ile bonservisi elinde olan Ömer Ateş ve Selim Akbulut ile anlaştık. Oyuncularımızdan Kıvançın da sözleşmesini uzattık. 2 oyuncuyu daha kadroya katıp transfer dosyamızı kapatmak istiyoruz.
    
     -Keita transferi-
    
     Güneş, bazı basın yayın organlarında bir dönem Galatasarayda da forma giyen Fildişi Sahilli Abdulkadir Keitanın Şanlıurfaspora transfer edildiğine ilişkin haberlerin yer aldığını ancak bu transferde şu anda kesin bir sonuca ulaşılamadığını vurguladı.
     Keitayla yaklaşık 20 günlük yoğun görüşme sürecini geride bıraktıklarına dikkati çeken Maruf Güneş, Genel anlamda kulübümüze yakın bir oyuncu, ancak detaylar kesinlik kazanmadı. Sağlık kontrollerini beklediğimiz Keitada sonuca yaklaşıyoruz. Taraftarımız, bu oyuncu konusunda iplerin Şanlıurfasporda olduğunu bilsin diye konuştu.
     Güneş, transfer edilen 6 futbolcu için ciddi mali kaynağın ayrılmadığını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER