Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü: Bana ve oyuncularıma küfür edilmesini içim almıyor


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, hafta sonu oynadıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sırasında tribündeki bir kaç taraftarın kendisine ve oyuncularına hakaret ettiğini öne sürerek, bu duruma üzüldüklerini söyledi.
     Kayseri Erciyesspor, deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başladı. Osman Özköylü yönetiminde Hacı Boydak Tesislerinde yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başlayıp, yarı alanda top çalışmasıyla devam etti. Antrenmana, sakatlığı devam eden Hüseyin Yoğurtçu katılmazken, sakatlığı geçen Ragıp Başdağ takımdan ayrı çalıştı.
     İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Özköylü, son dönemde sahalarında yaşadıkları puan kayıplarından dolayı çok üzgün olduklarını belirtti. Hafta sonu oynadıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında bir kaç taraftarın kendisine ve oyuncularına hakaret ettiğini öne süren Özköylü, şunları söyledi:
     Aylardır burada takım için mücadele veriyoruz. Bana ve oyuncularıma küfür edilmesini içim almıyor. Ne ben ne de oyuncularım bunu hak ediyor. Biz bu takımı buraya getirmişiz, lider olmuşuz. Buna saygı duyulması gerekiyor. Biz puan kayıplarına herkesten daha fazla üzülüyoruz. Kimse bizim kadar üzülemez. Ben aileme zaman ayırmadığım kadar bu takıma zaman ayırıyorum. Kimse iyi yapmaya çalıştığım bir iş için bana küfür edemez. Bu takım lider. Biz daha ne yapacağız-
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER