Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Manisaspor Asbaşkanı Pekçetin: Projelerimizle öğrencilerimizi tribünlere çekmek istiyoruz


MANİSA (A.A) - Manisaspor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Pekçetin, Projelerimizle öğrencilerimizi tribünlere çekmek istiyoruz dedi.
     Takım kaptanı Hüseyin Tok ile birlikte Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoyu ziyaret eden Pekçetin, Altınsoya üzerinde isminin yazılı olduğu Manisaspor forması hediye ederken, yarınki 1461 Trabzon maçı için okullarda dağıtılmak üzere bilet takdim etti.
     Manisasporun taraftar potansiyelini arttırmayı hedeflediklerini kaydeden Pekçetin, Projelerimizle öğrencilerimizi tribünlere çekerek, genç yaşlardan itibaren bilinçli taraftar oluşumunu sağlamak istiyoruz dedi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da Manisasporun ligdeki başarısından büyük memnuniyet duyduğunu, futbolcuların öğrencileri düşünerek bilet hediye etmelerini de büyük bir jest olarak gördüklerini kaydetti.
     Altınsoy, biletleri öğrencilere dağıtıp, Manisaspora verilen desteğin artması için çaba göstereceklerini sözlerine ekledi.
     Hüseyin Tok ise Manisasporlu futbolcular olarak öğrencileri tribüne çekmek için yapılan projeye destek vermek istediklerini belirterek, 1461 Trabzon maçı öncesinde böyle bir projeye destek vermek istedik. Biz de 1461 Trabzon maçında Manisalılardan ve öğrencilerimizden destek bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER