Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adanaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarına başladı


ADANA (A.A) - Adanaspor, deplasmanda yapacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarına başladı.
     Adanaspordan yapılan yazılı açıklamaya göre, pazar günü deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak olan turuncu beyazlı takım hazırlıklara başladı. Öğleden sonra Osman Yereşen Tesislerinde toplanan Adanasporda teknik direktör Levent Eriş, oyuncularıyla Adana Demirspor maçının değerlendirmesini oyuncularıyla yaptı.
     Antrenmanda ameliyat olan ve takıma dönen Ali Zorlu, çalışmayı düz koşu ile tamamlarken, sezonu kapatan Talha da yürüyüş yaptı.
     Pazar günü Kütahyada oynanacak olan maçta cezalı Kibong, Mbilla, Sedat ve İlkem forma giyemeyecek.
     Teknik Direktörü Levent Eriş, Adana Demirspor maçında verilen desteğin çok güzel olduğunu belirterek, taraftara bir kez daha teşekkür etti.
     Ligde yarışın son haftaya kadar süreceğini bildiren Eriş, şunları kaydetti:
     Kalan tüm müsabakalar bizim için önem taşıyor. Adana Demirspor maçındaki desteklerinden dolayı taraftarımıza şükranlarımı sunuyorum. Harika bir taraftar kitlesi vardı. Ve ben Adanasporda teknik direktörlük yaptığımdan dolayı gurur duydum. Herkese bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamı yaratan taraftarlarımıza galibiyet sunmak istedik. Ama maalesef bunu başaramadık. Bu coşkuya kazanmak çok yakışırdı. Bu birliktelik bizi çok farklı, çok güzel yerlere götürebilir. Bu camia bu birlikteliğini sürdürsün, inşallah bu takım ve bu oyuncu grubu performansını çok daha üzerine çekecektir.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER