Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adanaspor Başkanı Akgül: Kalan 11 maçımızda mücadelemizi son dakikaya kadar sürdürerek büyük Adanaspor taraftarına Süper Lig coşkusunu yaşatmak istiyoruz


ADANA (A.A) - Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, ligde kalan maçlarda mücadelelerini son dakikaya kadar sürdürerek taraftarlarına Süper Lig coşkusunu yaşatmak istediklerini bildirdi.
     Akgül, yazılı açıklamasında, geçen hafta Adana Demirspor ile yapılan derbi maçta takımlarına verdikleri destekten dolayı taraftarlarına teşekkür etti.
     Ekranları başında karşılaşmayı izleyen halkın bir kez daha Adanaspor taraftarına hayran kaldığını belirten Akgül, şunları kaydetti.
     Süper Ligde mücadele eden birçok takım tribünleri dolduramazken taraftarımız maçtan saatler önce biletleri tüketmiş ve 5 Ocak Stadını tıka basa doldurmuştur. Skor olarak geriye düştüğümüz anlarda bir an olsun takımını desteklemekten vazgeçmeyen taraftarımız bir kez daha takımının yanında olduğunu göstermiştir. Kalan 11 maçımızda mücadelemizi son dakikaya kadar sürdürerek büyük Adanaspor taraftarına Süper Lig coşkusunu yaşatmak istiyoruz. Bundan sonra Adanada oynayacağımız her karşılaşmada tribünlerin dolu olması başarıya giden yolda en büyük etkenlerden bir tanesi olacaktır. Bir kez daha taraftarımıza bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyor nice maçlarda bu coşkuyu yaşamayı temenni ediyoruz.
     Akgül, bu arada Adana Valiliğinin desteğiyle özel bir hastanede tümör ameliyatı geçiren ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 6 yaşındaki Utku Yücelin ailesine de baş sağlığı diledi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: İsa Sansar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER