Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Samsunspor Teknik Direktörü Durmuş: -Denizlispor mağlubiyetini Torku Konyaspor maçında telafi edeceğiz


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun teknik direktörü Besim Durmuş, Denizlispor mağlubiyetini Torku Konyaspor maçında telafi edeceğiz dedi.
     Durmuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pazar günü sahalarında Torku Konyaspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi.
     Denizlispor maçını bireysel hatalar yüzünden kaybettiklerini anlatan Durmuş, Maalesef hak etmediğimiz bir mağlubiyetle karşılaştık, bunu beklemiyorduk. İnşallah Denizlispor mağlubiyetini Torku Konyaspor maçında telafi edeceğiz. Ligde kendimizi daha güvenli hissetmemiz adına kazanmamız gereken bir maç. İnşallah hem coşkulu hem de iyi oynayarak kazanacağız diye konuştu.
     Göreve gelmesinin ardından Her hafta 3 puana adayız ve onları almaya talibiz dediğini anımsatan Durmuş, Özellikle iç sahada hem coşkulu oynuyoruz hem de ligin ikinci devresinde oynadığımız 3 maçı da kazandık. Ama dış sahada henüz daha bunu başaramadık. Sadece TKİ Tavşanlı Linyitspor ile beraberliğimiz var. İnşallah bu hafta kazanıp kendimizi hem daha güvenli hissetmek istiyoruz hem de ligde üst sıralara çıkmak adına bunu bir fırsat olarak görüyoruz ifadelerini kullandı.
     Bu arada Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, teknik direktör Durmuş ve kırmızı-beyazlı futbolcular, Şehit Ahmet Altunoğlu 100. Yıl Lisesine İlkadım Belediyesince yaptırılan halı sahanın açılışına katıldı. Açılışta Samsunsporun eski futbolcuları ile İlkadım Belediyesporun eski oyuncuları dostluk maçı yaptı.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER