Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: -Manisaspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz


ADANA (A.A) - Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ligin 25inci haftasında oynayacakları Manisaspor maçında puan veya puanlarla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
     Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda yapacakları Manisaspor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini bildirdi.
     Hazırlıkların sıkıntısız devam ettiğini anlatan Uğur, Manisaspor maçında oyuncularımızın sahaya üst düzeyde performans koyacağına inanıyorum. Zorlu bir maç olacak, ama Manisaspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Birinci amacımız bu olacak dedi.
     Uğur, içerisinde bulundukları süreci en kısa sürede geride bırakmak istediklerini belirterek, bu kapsamda yapacakları ilk maç olan Manisaspor karşılaşmasını kazanarak yollarına devam etmek istediklerini ifade etti.
     Takımda eksiklerin bulunduğunu hatırlatan Uğur, Karşıyaka maçında sakatlanan Erçağ Evirgenin ise Manisaspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER