Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Çınar: -Boluspor yenilgisiyle moralimiz bozuldu ancak hedeften sapmış değiliz


KONYA (A.A) - Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, Boluspor yenilgisiyle morallerinin bozulduğunu ancak hedeften sapmadıklarını belirtti.
     Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boluspor maçında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını söyledi.
     İyi oynadıklarını ancak ellerine geçen fırsatları bu maçta değerlendiremediklerini ifade eden Çınar, Rakip takım tek ciddi pozisyonunda golü buldu. Kazandığımız penaltıyı gole çevirebilseydik maç çok farklı olacaktı. Her şeye rağmen biz teknik ekibimize ve futbolculara güveniyoruz. Önümüzde çok önemli maçlar var. Bu maçlarda galip gelmek için çalışacağız diye konuştu.
     Çınar, hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını, zor bir maçın kendilerini beklediğini dile getirdi.
     Rize ekibinin her hafta farklı sonuçlar aldığını vurgulayan Çınar, Güç dengeleri eşit bir maç olacak. Boluspor yenilgisiyle moralimiz bozuldu ancak hedeften sapmış değiliz. Rizeden galibiyetle dönmek istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER