Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı -Teknik Direktör Özköylü: -Ligde şuan itibarıyla avantajlı olan takım biziz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı.
     Hacı Boydak Tesislerinde Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde ısınma ve koşuyla başlayan antrenman, yarı alanda top çalışmasıyla sona erdi.
     Özköylü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 26. haftanın sonunda 51 puanla ilk sırada bulunduklarını söyledi.
     Sezon sonuna kadar zirvedeki konumlarını koruyarak, şampiyon olmayı hedeflediklerini dile getiren Özköylü, şunları kaydetti:
     Ligde şuan itibarıyla avantajlı olan takım biziz ama daha ligin bitmediği de bir gerçek. Önümüzde 8 maç ve alınabilecek 24 puan var. Ayrıca bizimle zirve yarışının içinde olan kaliteli takımları da unutmamak gerek. Buralara çok zorlu süreçleri geçerek geldik. Kalan 8 maçın 5ini sahamızda oynayacak olmamız bir avantaj gibi görünüyor ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor.
     İstediğiniz kadar avantajınız var gibi görünse de sahada mücadele edip rakibe üstünlük sağlamadığınız sürece maç kazanılmaz. Teknik heyet ve oyuncularım bu durumun bilincinde. Bundan sonra da maçlara rehavete girmeden, aynı ciddiyetle çıkarak hedefimize ulaşmak istiyoruz.
     Kayseri Erciyespor, hafta sonu sahasında yapacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yarın antrenmanla devam edecek.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER