Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özköylü: Kalan 7 haftada liderliğimizi korumak için çalışacağız


KAYSERİ (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyessporun teknik direktörü Osman Özköylü, Kalan 7 haftada liderliğimizi korumak için çalışacağız dedi.
     Denizlispor ile 30 Martta deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına Hacı Boydak Tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla başlayan Kayseri Erciyessporda, teknik direktör Özköylü, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
     Çaykur Rizespor yenilgisinin takımı şampiyonluk hedefinden uzaklaştırmadığını dile getiren Özköylü, Çaykur Rizespor, ligin en iyi kadrolarından birine sahip ve başında da Mustafa Denizli gibi üst düzey bir teknik direktör var. Böyle bir takıma karşı iyi oynamamıza rağmen kaybettik. Bu maçta gösterdiğimiz mücadele, bizi Süper Lig yolunda umutlandırdı diye konuştu.
     Çok iyi bir takıma sahip olduğunu vurgulayan Özköylü, Ligde geride kalan 27 haftada oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla bunu ispat ettik. Belki de en iyisiyiz, bulunduğumuz yer de bunun göstergesi. Kalan 7 haftada liderliğimizi korumak için çalışacağız. Oyuncularıma ve ekibime güveniyorum dedi.
     Bu arada, teknik direktör Özköylü yönetiminde gerçekleşen idmana, Fildişi Sahili Milli Takımına çağrılan Gerard Gohou katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Kenan Şahin ise takımdan ayrı çalıştı.
     Kayseri Erciyespor, Denizlispor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER