49. Kütüphane Haftası

49. Kütüphane Haftası -Edirne Halk Kütüphanesi Müdürü Dönmez: -Her türlü bilginin elektronik ortama taşındığı günümüzde, kütüphaneciler kendilerini günün şartlarına uydurmak ve geliştirmek zorundadır


EDİRNE (A.A) - Edirne Halk Kütüphanesi Müdürü Dönmez, Her türlü bilginin elektronik ortama taşındığı günümüzde, kütüphaneciler, kendilerini günün şartlarına uydurmak ve geliştirmek zorundadır dedi.
     Dönmez, Edirne Halk Kütüphanesinde düzenlenen 49. Kütüphane Haftası kutlama töreninde yaptığı konuşmada, her alanda yenileme çalışmalarının olduğunu söyledi. Bilgi kaynaklarındaki çeşitlilik ve değişime paralel olarak, kütüphanecilik hizmetlerinin de değişim gösterdiğini ifade eden Dönmez, Her türlü bilginin elektronik ortama taşındığı günümüzde, kütüphaneciler, kendilerini günün şartlarına uydurmak ve geliştirmek zorundadır. Özellikle, bölümlerinden geçmiş yıllarda mezun olmuş meslektaşlarımız bu gelişime ayak uydurmalıdır dedi.
     Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Özcan, Edirne Arkeoloji ve Etnografya Müzesi Müdürü Hasan Karakaya, davetliler ve öğrencilerin katıldığı törende, yazar Hikmet Temel Akarsu Çocuk ve çevre bilinci konulu konferansta konuşma yaptı.
     Törende kütüphaneden en fazla kitap okuyan vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber 49. Kütüphane Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER