Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Boluspor Teknik Direktörü Çetin: "Önümüzdeki maçların hepsine mutlak kazanmak için çıkacağız" -"Bu mücadelemiz, kendi sahamızda oynayacağımız Şanlıurfaspor karşılaşmasıyla başlayacak"


BOLU (A.A) - Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, bütün maçlara kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Mücadelemiz bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Şanlıurfaspor karşılaşmasıyla başlayacak" dedi.
     Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karşıyakaspor ve Manisaspor yenilgilerinin takımı zor durumda bıraktığını söyledi.
     Son 5 haftaya girdiklerini ve artık hiçbir kredilerinin kalmadığını vurgulayan Çetin, Önümüzdeki maçların hepsine mutlak kazanmak için çıkacağız. Bu mücadelemiz, kendi sahamızda oynayacağımız Şanlıurfaspor karşılaşmasıyla başlayacak diye konuştu.
     Çetin, potansiyel ve matematiksel olarak ilk 6 şansına sahip olduklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Benim en büyük hedefim, Şanlıurfaspor ve Ankaragücüspor karşılaşmasını kazanmak. Bu maçları kazandığımız zaman 5 ile 6ncı sırada yer alan Bolusporu herkes görecek. Ardından son 3 haftadaki her maçı final havasında oynayıp bu hedefi yakalamak istiyoruz.
     Son haftalarda kaybedilen maçlar nedeniyle taraftarların mutsuz olduğuna dikkati çeken Çetin, Şanlıurfaspor karşılaşmasında, taraftarlardan destek beklediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz / Şengül Oymak
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER